Conferenciants

Xavier Bardina (Universitat Autònoma de Barcelona)

En Xavier Bardina és Doctor en Matemàtiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment professor titular a la mateixa universitat. El meu camp de recerca és la probabilitat i els processos estocàstics. Ha sigut coordinador del Grau de Matemàtiques i Cap de Departament.


Sílvia Cuadrado (Universitat Autònoma de Barcelona)

La Sílvia Cuadrado és Doctora en Matemàtiques i professora titular a la Universitat Autònoma de Barcelona. El seu camp de recerca és Biologia Matemàtica i actualment és membre del comitè de la European Society for Mathematical and Theoretical Biology.


Raül Fernández (INS Vidreres)

En Raül Fernández és va llicenciar en Matemàtiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, i es professor de Matemàtiques al Institut de Vidreres. A més a més, és formador de professorat des de fa força anys, i molt freaky del moodle, geogebra i últimament del Snap!


Jordi Pujolàs (Universitat de Lleida)

En Jordi Pujolàs va estudiar matemàtiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. Està especialitzat en teoria de nombres computacional i criptografia, i es va doctorar per la Universitat Politècnica de Catalunya. Va fer estades de recerca al Royal Holloway-University of London, a l’Acadèmia Xinesa de les Ciències i a la Universitat de Zuric. Actualment és professor agregat a la Universitat de Lleida.

Desplaçat dalt de tot